Professzionális egyéni megoldás vadászoknak

— KETTŐ AZ EGYBEN MEGOLDÁS —

Egyéni méretnek köszönhetően kényelmes viseletet biztosít, segít felerősíteni a környezeti hangokat les szituációban, mindeközben megfelelő védelmet nyújt a lövés pillanatában.


A Kaliber egy kettős feladatot ellátó eszköz. Az aktív elektronika az észlelésben és halk hangok, neszek felerősítésében játszik szerepet. Az egyéni lenyomat által nyújtott természetes 24-28 dB-es izoláció pedig segíti a lövés által leadott nagy intenzitású hangok akusztikai csillapítását. Természetesen az elektronika is rendelkezik egy impulzusvédelmi áramkörrel, mely minden esetben 85 dB-re csillapítja a bejövő hangot. A környezethez való alkalmazkodást a gyárilag beállított 3 program segíti.

  1. program: 14dB erősítés
  2. program 17 dB erősítés
  3. program 20 dB erősítés (az egyes programhoz képest körülbelül kétszeres hangerő emelkedés érzetet jelent)


Az általunk gyártott eszköz lelke egy hybrid elektronika, mely rendkívül gyors belső órajellel dolgozik. A szoftverben lévő többcsatornás kompressziós modul 5-10 ms alatt képes reagálni és feldolgozni a bejövő hangokat.

Az elektronikához tartozó hangszóró és mikrofon hi-end minőségű, rázkódásvédelemmel rendelkező típusok. Kifejezetten nyílt terepre tervezték őket, ahol zord körülmények között is működnie kell az eszköznek. A vezetékek teflon bevonatú, hosszútávú korróziónak ellenálló típusok.


Miért jobb a kaliber, mint egy fültok vagy egy füldugó?

Ördög a részletekben

— 3D GYÁRTÁS ELŐNYEI —

Digitalizálás

Az egyéni mintavétel után a lenyomat egy 3D szkennerbe kerül, ahol 10 mikronos pontossággal elkészül a digitális másolat. Ezt a digitális 3D file-t már tetszés szerint tudjuk alakítani egy szoftver segítségével, mely kifejezetten erre a területre lett fejlesztve.

3D Tervezés

 A célprogram rugalmas és pontos. Az anatómiai és akusztikai sajátosságokat figyelembe véve tudjuk igazán az adott személyre tervezni a terméket. A kényelem, a funkcionalitás és a fenti tulajdonságok együtt adják azt az értéket, melyet e termék megérdemel.

3D Nyomtatás

 A 3D nyomtatással előálított termékekhez kizárólag biokompatibilis anyagokat használunk, melyek megfelelnek a legszigorúbb EU-s egészségügyi irányelveknek. Alapanyagaink több színben is elérhetőek.